promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a a brutál izomkolosszus John Cena, azaz Békeharcos csúcsbombázó felesége, az egzotikus szépségű Shay Shariatzadeh
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shay Shariatzadeh-hel még 2020-ban házasodtak össze.

John Cena korunk egyik legismertebb izmokolosszus színésze Jason Momoa és Dwayne Johnson mellett, az egyik legimsertebb szerepe a Marvel-univerzum egyik legfurcsább és legvicesebb filmsorozatában, az Öngyilkos osztag második részéban volt. Ő alakította Peacemakert, vagyis Békeharcost, aki később egy saját sorozatot is kapott az HBO Max-on. A sorozatról készült kritikánkat IDE kattintva érhetitek el.

John Cena az akciófilmek mellett rengeteg vígjátékban is szerepelt már az évek során, így feltűnt többek között a Megjött apuci-filmekben is, illetve az Egynyári barátság vagy éppen a Ne játssz a tüzzel című fergeteges vígjátékban is.

John Cena a filmművészeti teljesítménye mellett profi pankrátor, és még rapper is. A sport világában rengeteg bajnoki címet zsebelt már be, a világ színpadin pedig sokszor rapperként is tiszteletét teszi, erről pedig több videót is találni lehet a YouTube-on:

John Cena 2020-ban vette feleségül a bámulatos szépségű Shay Shariatzadeh-et, és bár a pár a magánéletébe nem nagyon enged betekintést a nyilvánosságnak, néha azért közösen is megjelennek a vörös szőnyegen. Az iráni származású Shariatzadeh mérnökként végzett az egyetemen, és a LinkedIn profilja alapján ma is a Motorola egyik cégénél dolgozik product managner pozícióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás