promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Vajna Tímea mellbimbója szinte kidöfi a szemünket
Borítókép:  youtube.com/Celeb24 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea ismét egy tűzforró fotóval ajándékozta meg a követőit.

Andy Vajna özvegyéről, Vajna Tímeáról az utóbbi időben szinte csak a hatalmas öröksége, a rejtélyes egészségügyi gondjai, a kacifántos szerelmi élete, illetve a vadító villantásai miatt hallhatunk. Nos, most a hódolói legnagyobb örömére éppen az utóbbiról van szó, de muszáj megemlíteni, hogy a híresség nemrég kirakott egy kifejezetten aggasztó posztot is, amiben a követői segítségét kérte:

Még a leghűségesebb rajongói közül is sokan panaszkodnak arra, hogy Vajna Timi Instagramos képei egyáltalán nem tükrözik a valóságot. Valóban érezni lehet egyes fotóin, hogy van rajtuk valamilyen szépítő filter, ráadásul nem is kevés, de az biztos, hogy az üzletasszony kirobbanó formában van, hiszen akármilyen felvételt is rak ki magáról, mindegyiken fantasztikus alakja van.

Vajna Tímea most is egy igazán különleges fotóval kedveskedett a több mint 440 ezres követőtáborának, hiszen egy stílusos, fekete-fehér képet töltött fel magáról, amin lazán, napszemüvegben szerepel, és egy apró felső van rajta – ráadásul úgy átüt rajta a mellbimbója, hogy gyakorlatilag semmi sem marad a fantáziának, csak a leküzdhetetlen vágy ég tovább bennünk.

Az eddigi reakciók alapján Vajna Timi követői egyenesen odavannak a csábító felvételért, amivel pillanatok alatt több ezer kedvelést és számtalan dicsérő kommentet szerzett magának a folyton gyönyörűnek tűnő híresség, aki mindig tudja, hogy mivel kell felforrósítani a hangulatot – kíváncsian várjuk, hogy legközelebb mivel fog meglepni minket.

A „mellbimbós fotók” mindig hatásosak, és ezzel minden bizonnyal ő is tisztában van, így ne is húzzuk tovább az időt, íme Vajna Tímea brutáldögös képe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás