promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Vajna Tímea segítséget kért az emberektől, nagy a baj?
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea a közösségi oldalán osztott meg magáról egy aggasztó videót, majd a követői tanácsát kérte.

Az utóbbi pár hét elég izgalmas volt Vajna Timi számára, hiszen állítólag szakított a vőlegényével, majd elment bulizni a barátnőivel az amerikaiak egyik kedvenc fesztiváljára, a Coachellára, nem sokkal később megszerezte az amerikai állampolgárságát és végül kiderült, hogy mégis együtt vannak a pasijával – szóval van minek örülnie a hírességnek, de most mégis belerondíthat valami ebbe a boldogságba.

„Nyaki nyirokcsomóm sokszor be van dagadva. Tipp?”

– írta Vajna Tímea egy Insta Storyban, amiben meg is mutatta az első ránézésre kifejezetten aggasztónak tűnő duzzanatot a nyakán.

Andy Vajna özvegye valószínűleg eléggé kétségbe van esve, ha a követői segítségét kérte, ez pedig teljes mértékben érthető, hiszen az ember nagyon meg tud rémülni attól, ha ilyesmit fedez fel a testén.

Vajna Timi nem sokkal később már arról posztolt, hogy éppen olyan napja van, mikor a haja egyszerűen képtelen olyan formát ölteni, hogy az jó legyen számára, szóval annyira nincs padlón az üzletasszony, mint ahogy azt egyesek hitték – ettől függetlenül a visszajelzések alapján sokan aggódnak érte, az ilyen testi elváltozásokat, jelenségeket pedig mindig érdemes még időben kivizsgáltatni, nehogy komoly baj legyen belőlük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás