promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci mellbimbós képe miatt tovább tombolhat a kánikula
Borítókép:  SZON
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci mellbimbót villantott.

A következő napokra hőségriadót rendeltek el az országunkban tomboló, tartós kánikula miatt. Ilyenkor jobb, ha az ember nem tartózkodik hosszútávon a tűző napon, alaposan besötétít a lakásban, és amennyiben lehetséges, légkondícionálóval, napi többszöri hűsítő zuhanyzással, és kellő mennyiségű folyadékkal - elsősorban hideg vízzel - hidratálja magát.

Persze vannak olyan esetek, amikor még egy ártatlan fotó is olyan forróságot okoz, hogy leizzad tőle az ember. Pont ilyen képet posztolt nemrég az Exatlon Hungary egykori Kihívója, Pap Dorci is, aki már egy ideje boldog párkapcsolatban él új szerelmével, Esztergályos Patrikkal, akivel még az Exatlon All Star promófotózásán ismerkedtek össze.

Minden bizonnyal nagyon sok fiatal férfi irigykedik amiatt, hogy Patrik ilyen gyönyörű, dekoratív lánnyal élhet párkapcsolatban, mint Dorci; pláne, ha olyan képeket tesz közzé a közösségi oldalán, amin elég sokat mutat meg formás melleiből, vagy amin megvillantja a mellbimbóját.

Most is egy ilyen fotó került fel az Instagram-oldalára: Dorci egy fekete nadrágban és egy topban látható, ami alatt nem visel melltartót. Éppen ezért a bimbója teljesen átlátszik a sötét színű felsőn.

Nem ez az első eset, hogy Dorci nyilvánosan, akaratán kívül villantja meg a mellbimbóit: az Exatlon Hungary korábbi évadában az 1. versenynapon felcsúszott a felsője, és teljesen kilátszott alóla a melle. A TV2 ezt a részt elfelejtette kivágni az adásból, így azt leadták a TV-ben. Bár sokan valószínűleg észre sem vették a pillanatnyi villantást, de a Promotions egyik szemfüles olvasója egyből kiszúrta a bakit, és el is küldte nekünk. Ezt az alábbi cikkben láthatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás