promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még sosem volt ilyen mocskos Nicole Scherzinger
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő ezúttal Spanyolországban mutatott meg majdnem mindent magából.

A 44 éves Nicole Scherzinger mindig képes meglepni a követőit, legutóbb például azzal, hogy tökéletes testét egészen szokatlan formában mutatta meg. A hawaii származású énekesnő jelenleg a Baleár-szigetekhez tartozó Formenterán nyaral, és egészen bohókás kedvében van.

„Leeresztettem és bemocskolódtam”

– nagyjából ennyit jelent, amit egy friss posztja mellé kiírt, és ezt jelen esetben szó szerint kell érteni. A Pussycat Dolls lánycsapat egykori sztárja ugyanis sárfürdőt vett, így nem csoda, hogy tetőtől talpig mocskos lett, csak a szeme és a szája környékén maradt érintetlen a bőre.

Formentera sarát egyébként évszázadok óta csodatévőnek tartják, amit csak rá kell kenni a bőrre, aztán kiülni vele a napra. Miközben megszárad, átadja értékes hatóanyagait. A szigeten kétféle sár is található, Nicole pedig a folyósabbat választotta, amelyet nem szükséges bedörzsölni a bőrbe. A másik sokkal szilárdabb, ezért azt tengervízben kell beáztatni a használat előtt.

Az énekesnő a képek tanúsága szerint barátjával, a rögbijátékos Thom Evansszal, valamint jó néhány barátjukkal lazul az Ibizához közeli, Spanyolországhoz tartozó turistaparadicsomban. Természetesen a „mocskolódásból” ők sem maradhattak ki.

Óriási szerencsénkre Nicole a sárfürdőzéshez egy aprócska bikinit vett fel, így első látásra teljesen meztelennek tűnik, ám sajnálatos módon nem az. 2019 óta jár jelenlegi pasijával, és a következő nyáron már Thom szülei is megismerhették, de egyelőre komolyabb dolgokig, például egy eljegyzésig még nem jutottak el.

Az énekesnő ezzel kapcsolatban egyébként meg is tréfálta rajongóit a napokban. Hófehér ruhában jelent meg ugyanis Thommal egy spanyol templom előtt, de aztán kiderült, hogy csak a barátjuk, Fergus Gilmour esküvőjére érkeztek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás