Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hátborzongató dolog derült ki Berki Krisztiánról, a hideg futkos majd a hátadon

Hátborzongató dolog derült ki Berki Krisztiánról, a hideg futkos majd a hátadon

Színes

Hátborzongató dolog derült ki Berki Krisztiánról, a hideg futkos majd a hátadon

Színes

Promotions 09:39

Berki Krisztián édesanyja szinte belebolondul ebbe.

Nagyon nincs jól Berki Krisztián édesanyja. A gyászoló asszonynak a májusi tragédia óta nem volt egy nyugodt éjszakája sem, mert vagy folyamatosan felriad, vagy megjelenik az ágya mellett fia szelleme. Bár Krisztián nem volt mi jó kapcsolatban az anyjával, az utóbbi években újra közel kerültek egymáshoz. Erről került elő nemrég egy házi videó, amit az egykori médiaszemélyiség készített karácsonykor. Ezen a felvételen Krisztián elmondja, hogy az édesanyja szeretett volna egy kiskutyát, és most meg is kapja tőlük.

„Anyukám szeretett volna egy kiskutyát... hát azt kapta… Tudjátok, férfitársaim, amikor a családod vagy szeretteid minden egyes álmát, kívánságát teljesíted, akkor az Ő boldogságuk által Te leszel a világ legboldogabb embere… Én azt hiszem, csakis hálával és köszönettel tartozom... és persze felkészülten várom a jövő évi kívánságokat”

A videón láthatjuk, ahogy az édesanya megkapja a kiskutyát, majd Krisztián száját egy olyan mondat hagyja el, amitől az ember libabőrös lesz.

„Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz és sokkal hűségesebb, mint az emberek"

Krisztián édesanyját azóta is kísérti ez a mondat, folyamatosan ezt hallja a fülében. Júlia asszony a Bors-nak úgy nyilatkozott, hogy szinte belebolondul ebbe az egészbe. Elmondása szerint nagyon nincs jól, még mindig nem tudja felfogni, hogy a fia nincs többé, és emiatt egyetlen nyugodt éjszakája sem volt a tragédia óta; ráadásul Krisztián szelleme is folyton megjelenik neki.

„Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de talán így még nehezebb az elengedés…”

- mondta Júlia asszony.

Borítókép: TV2 Play