promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi eddig sosem látott felvételt osztott meg Berki Krisztiánról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi egy teljesen új oldaláról mutatta be a követőinek a hetekkel ezelőtt elhunyt Berki Krisztiánt.

Május 6-án az egész ország megdöbbent, mikor kiderült, hogy tragikus hirtelenséggel, mindössze 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián, az ország egyik legismertebb botrányhőse és legmegosztóbb médiaszemélyisége. Felesége, Berki Mazsi azóta is gyászolja őt, de a mérhetetlen fájdalom ellenére muszáj erősnek lennie, hiszen számít rá a mindössze alig több mint 7 hónapos gyermekük, Emma, aki sajnos az édesapja nélkül fog felcseperedni.

Berki Mazsi számára a tegnapi nap kiemelten fontos és megterhelő volt, hiszen eljött az apák napja, így ismét eszébe jutott, hogy mennyire szomorú, hogy Berki Krisztián már nem láthatja felnőni a pici Emmácskát – éppen ezért most egy szívszorító üzenettel kedveskedett egykori férjének a híresség, akinek láthatóan rettenetesen hiányzik a szerelme.

„Az előző években ezen a napon ünnepeltünk, izgatottak voltunk ès próbáltuk titokban tartani a meglepetést amivel Szerelemnek készültünk. Sikerült mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemébe… tavaly, tavalyelőtt és az előtt is.

Ma ez a nap màs… a mosolyt az égtől kapjuk a könnyek pedig az én szememben vannak. Hiányzol nekünk APA”

– írta Berki Mazsi a közösségi oldalán, ahol egy megható, eddig sosem látott felvételt is közölt az Emmát puszilgató Berki Krisztiánról, amit itt lehet megnézni.

Berki Mazsi a megindító nosztalgiázás közepette azt is megosztotta a követőivel, hogy tudja, hogy Berki Krisztián fentről vigyáz rá és a szeretett kislányukra – ez a gondolat pedig minden bizonnyal megnyugtatja őt a gondos hétköznapokban, ahol már egyedül kell helytállnia.

Berki Mazsi amúgy nemrég rendesen kiakasztotta az embereket, ugyanis egyesek szerint egyenesen felháborító módon ki akarta használni a sajnálatunkat egy reklám kedvéért:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás