Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Őrjítő lila felsőben mutatta meg kerek melleit Magyarország egyik kedvenc rádiósa

Őrjítő lila felsőben mutatta meg kerek melleit Magyarország egyik kedvenc rádiósa

Színes

Őrjítő lila felsőben mutatta meg kerek melleit Magyarország egyik kedvenc rádiósa

Színes

Promotions 06:06

Pordán Petra nemcsak a hangjával bűvöli el rajongóit.

A rádiós műsorvezetők világa kissé mostohább a tévésekénél, hiszen nekik a közönség legfeljebb a hangjukat ismeri meg, és nem lehetnek azonnal olyan nagy sztárok, mint a képernyőn villogó kollégáik. Az ismeretlen ismerősök közé tartozik Pordán Petra is, a Sláger FM sztárja.

23 éves korában kezdett el rádiózni, és viszonylag hamar felfedezték, így került Tatabányáról a fővárosba. 2008-ban már a nagynevű Juventus rádió egyik reggeli műsorában dolgozhatott, és később olyan legendák mellé ülhetett be, mint Bochkor Gábor, Harsányi Levente, István Dani és Hajdu Steve.

Petra időközben aztán megmutathatta arcát a szélesebb nyilvánosságnak is, hiszen hétfőtől szerdáig a Sláger TV kívánságműsorát vezeti. 2015-ben ment feleségül az akkor szintén rádiózó Balogh Tamáshoz, aki az Instagram-posztjaiban is gyakran feltűnik.

A gyönyörű műsorvezetőnő az elmondása szerint imád reggeli adást vezetni, mert akkor lehetősége van arra, hogy a morcos és még fáradt, munkába igyekvő embereknek mosolyt csaljon az arcukra. Nem véletlen, hogy a közösségi médiában is több tízezres követőtábort épített ki magának, és sorra kapja rajongóitól a bókokat.

Például arra a képre, amelyen üdén és frissen mosolyog bele a kamerába egy mikrofon mögül, miközben csak egy lenge lila ruhadarabot visel a felsőtestén, amely sokat sejtet formás melleiből. A „gyönyörű” és a „csini” jelzőket szinte megszámolni sem lehet a poszt mellett.

„Amikor 7.00-kor edzeni szeretnél, mert korán kivet az ágy, de a terem csak 8.00-kor nyit, akkor jöhet a Duna-parti lépcsőzés vadkacsák társaságában”

– írta egy másik fotó mellé Petra, amelyen kék színű tréningszettben és fülhallgatóval a fején látható az angyalföldi Duna-parton, szintén nem keveset mutatva meg magából.

Borítókép: YouTube (screenshot)