promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Quentin Tarantino olyan dolgot mondott Brad Pittről, ami minden színész álma
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino szerint Brad Pitt egy nem mindennapi ember, és azt is elárulta, hogy miért.

A kétszeres Oscar-díjas Quentin Tarantino korunk egyik legfontosabb rendezője, aki szinte minden filmjével lenyűgözi a közönséget. Legutóbb a 2019-es Volt egyszer egy... Hollywood című alkotással biztosította be a helyét a legnagyobbak között, de nemcsak neki volt köszönhető a hatalmas siker, hanem többek között Brad Pittnek is, aki élete egyik legjobb alakítását nyújtotta a fiktív hollywoodi valóságot bemutató drámában – de még így se ő Quentin Tarantino szerint a világ legjobb színésze:

Az még egyelőre kérdéses, hogy Brad Pitt is feltűnik-e Quentin Tarantino 10., és állítólag egyben utolsó filmjében, de nagy valószínűséggel ő is tiszteletét teszi majd a titokzatos projektben, amiről jelenleg még szinte semmit sem lehet tudni – a rendező ugyanis nagyon pozitív véleménnyel van a színészről, és nemrég is olyan dolgokat mondott róla, amikkel valószínűleg nagyon megsimogatta a lelkét, hiszen a legtöbben ilyen dicséretekről álmodoznak Hollywoodban.

„Remekül néz ki. Nagyon férfias és nagyon menő. Érti a poént. De van egy dolog, amit csak azok a rendezők és színészek tudnak Brad Pittről, akik már dolgoztak vele: a legnagyobb tehetsége az, hogy képes igazán megérteni és felfogni egy jelenetet. Lehet, hogy nem tudja megfogalmazni, de ösztönösen jön neki. Ő az egyik utolsó megmaradt nagy mozisztár. Ő egy teljesen különböző fajta ember. És őszintén, szerintem lehetetlen megmagyarázni, hogy miért, hiszen olyan lenne, mintha egy csillagfényt kellene elmagyarázni”

mondta Quentin Tarantino.

Ha Quentin Tarantino ilyen szép dolgokat mondott Brad Pittről, akkor jó eséllyel fognak még együtt dolgozni, hiszen az eddigi közös munkáik alapján azonos nevezőn vannak, és képesek együtt maradandót alkotni – gondoljunk csak a Becstelen brigantykra, amiben a színész egyszerűen fantasztikus volt.

Íme a Volt egyszer egy... Hollywood talán legjobb jelenete, amiből csak úgy árad, amit Quentin Tarantino mondott Brad Pittről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás