Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andit óriási kellemetlenség érte Horvátországban, videón közölte a rossz hírt

Tóth Andit óriási kellemetlenség érte Horvátországban, videón közölte a rossz hírt

Színes

Tóth Andit óriási kellemetlenség érte Horvátországban, videón közölte a rossz hírt

Színes

Baranyecz János 12:12

Tóth Andi megnyugodni ment a horvát tengerpartra, de ez nem jött össze neki.

Mivel Tóth Andi jelenleg az ország egyik legnagyobb sztárja, így szinte mindenki őt figyeli, és még a legapróbb mozdulatait is keményen kritizálják a folyton éber rosszakarói. Nem csoda, hogy nemrég besokallt, dühében kukázta az összes eddig elkészült zenéjét, majd kiment Horvátországba pihenni, hogy a környezetváltozás és a barátai segítségével rendbe tudja tenni a dolgokat a fejében – de természetesen közben is gondolt a rajongóira/hódolóira egy bevállalós képpel:

Egy ideig úgy tűnt, hogy Tóth Andi sikerrel jár, és képes legalább pár napra maga mögött hagyni azt a folytonos hajtást és a mérhetetlen nyomást, ami az itthoni életét jellemzi, de a minap történt vele egy igazán kellemetlen dolog, ami láthatóan nagyon kiakasztotta őt – a heves reakciója teljes mértékben érthető, hiszen minden bizonnyal senki se lett volna a helyében.

„Hát nem gondoltad, hogy csak úgy lejövünk nyaralni, lebarnulok, hazamegyek... Valami rákom megcsípett b*zdmeg, most tiszta kiütés lettem! Úgy viszket, meghalok!”

– mesélte ingerülten Tóth Andi egy Insta Storyban.

A videó alapján sikerült egy krémmel kezelni Tóth Andi kiütéseit, vagyis jó eséllyel hamarosan elmúlnak, de addig is szinte pokollá teszik a fiatal énekesnő nyaralásának hátralévő részét, hiszen mindenki tudja, hogy milyen rettenetesen irritáló tud lenni, ha a nyugalom és a relaxáció helyett leginkább a viszketésé a főszerep egy jól megérdemelt kiruccanáson.

Nemrég amúgy szárnyra kelt a pletyka, hogy Tóth Andi szerelmi háromszögbe keveredett a VALMAR énekesével, Marics Petivel, illetve az egykori Dancing with the Starsos partnerével, Andrei Mangrával, hiszen mindketten flörtölős üzeneteket hagytak neki a posztjainál:

Borítókép: Profimedia