promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy kit követnek a világon a legtöbben a TikTokon
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Khaby Lame mára a világ legnagyobb követőtáborral rendelkező TikTokerje, aki szerda este megelőzte Charli D’Ameliót.

 A TikToknak új királya van, mégpedig Khaby Lame, a 22 éves szenegáli születésű tartalomgyártó lett a legtöbbet követett ember a TikTokon tegnap este, megelőzve az amerikai TikTok-sztárt, Charli D'Ameliót, aki korábban már elnyerte ezt a díjat.

Lame-nek több mint 142,7 millió követője van, szemben D’Amelio 142,3 milliójával.

Az olaszországi székhelyű Lame kezdetben TikTok duetteket csinált, ezzel vált híressé, amelyekben szótlanul reagált abszurd „life hackekre”, azaz praktikákra.

Most elsősorban néma vígjátékokat posztol, milliónyi nézettséget és lájkot begyűjtve. Követőinek száma tavaly kezdett robbanásszerűen megszaporodni, és az elmúlt hetekben a rajongók céltudatosan küzdöttek, hogy Khaby-t a csúcsra juttassák.

D'Amelio és nővére, Dixie a TikTok két központi alakja, egy egész új iparágnak a fő alkotói, véletlenül lettek világsztárok. 15 másodperces táncos videókkal lettek világhírűek és kerestek dollármilliókat a TikTokon. A közösségi portálon kívüli embereket, és követők millióit ösztönözték arra, hogy velük együtt táncoljanak.

A Forbes becslései szerint a nővérek tavaly 27,5 millió dollárt kerestek.

2020-ban támadás érte a TikTokot, hogy az algoritmus elnyomja a fekete alkotók tartalmát, ezért a vállalat ígéretet tett arra, hogy lépéseket tesz, beleértve a többszínű tanács létrehozását, és pénzt adományoz olyan nonprofit szervezeteknek, amelyek „segítik a fekete közösséget”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás