promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legformásabb popsijú bébiszittere levetkőzött, majd úgy tette szét a lábait, hogy arra elfogynak a karakterek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően forró fotók jelentek meg Samara Weavingről, aki a Netflix szexihorrorjában is szerepelt.

Samara Weaving nagyon sokunknak ismerős lehet, főleg azoknak, akik imádják pörgetni a Netflixet, hiszen a gyönyörű színésznő volt a főszereplője A bébiszitter című filmnek, amely a Netflix saját gyártásában készült, és egy kisit táhította is a horror zsáner határait, úgy, hogy belevitte a pubertársi váratlanságokat, azaz a serdülőkori félelmeket, egyben pedig központi témává tette a horrorban a nemi érést is.

A filmben Bella Thorne is szerepel, ez pedig már eleve kijelölte, hogy részben a szexi egy kulcsszava lesz a filmnek.

A film újító ereje viszont már kevésbé volt érezhető a második részen, amelyben kevesebb szerepet is kapott a csodálatos Samara Weaving, akinek olyannyira formás feneke van, hogy azt a film egyik pontján nagyon hangsúlyosan ki is emelik. De más filmekben is megtörtént ez már.

Samara Weaving amúgy már ezt megelőzően és utána is szerepelt hollywoodi csúcsprodukciókban, többek között a Három óriásplakát Ebing határában című Oscar-díjas alkotásban is szerepet kapott. Később pedig ő játszotta a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetekben Shana O'Harát is.

Samara Veawing korunk egyik legelragadóbb szépségű színésznője, erről pedig az Isntagram-oldala ezerszer is meg tud győzni minket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás