promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina máris megbánta a közös tetoválást G.w.M-mel?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina elárulta, hogy mit gondol most a tetoválásáról, és arról is beszélt, hogy tervezik-e a házasságot és a gyermekvállalást G.w.M-mel.

Január végén bombaként robbant a hír, hogy válik Kulcsár Edina és Csuti, majd mindössze három nappal később még nagyobbat durrant, mikor kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő összejött a híres rapperrel, G.w.M-mel. A sztárpár azóta is boldog, ráadásul nemrég az első igazi nyaralásukon egymás csuklójára tetováltatták a másik nevét – ez pedig nem mindenkinek tetszett, ugyanis sokak szerint elhamarkodott döntés volt mindössze pár hónap együttlét után a közös tetkó.

Kulcsár Edina kicsit elrontotta a reggelét, ugyanis véletlenül rossz helyre ment, így felszabadult egy kis ideje, és tartott a több mint 634 ezres Instagramos követőtáborának egy rögtönzött Insta Storys kérdezz-feleleket, ahol olyan témákat érintett, amik rengeteg rajongóját érdeklik.

Egyebek között elárulta, hogy tényleg nagyon szeretik egymást G.w.M-mel, és igen, tervezik a közös gyermeket, ráadásul a házasságot is bevállalná vele, mivel az influenszer ennyire még sosem volt szerelmes – ezzel pedig kicsit meg is alázta az exét, Csutit, aki már annak idején burkoltan jelezte, hogy az ilyen jellegű megnyilvánulások nem esnek jól neki.

Ezek után a G.w.M-mel közös tetoválás és annak esetleges megbánása is szóba került, és ezt mondta Kulcsár Edina:

„Abszolút nem bántam meg, sőt, nagyon szeretem”.

Ezek alapján hiába hőbörögtek az emberek a tetkó miatt, Kulcsár Edina egyáltalán nem gondolja úgy, hogy rossz döntés lett volna a szerelme nevét magára tetováltatni, hiszen annyira csodásan érzik magukat együtt, hogy örökre terveznek – amúgy is csak olyan jó dolgokat tudna mondani a kapcsolatukról, amik még a legnyálasabb romantikus filmekben is durvák lennének, szóval valóban megtalálták egymásban az igazit.

G.w.M amúgy annak idején nem reagált éppenséggel nyugodtan a közös tetoválás miatti kiakadásokra – sőt, elég keményen helyretette a rosszakarókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás