promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka a túlvilágról kapott üzenetet az elhunyt édesapjától?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka három évvel az édesapja elvesztése után úgy érzi, hogy különleges jeleket kap.

Schobert Norbi imádott felesége, Rubint Réka nemrég egy elég meglepő és érdekes videót osztott meg a közösségi oldalán, ugyanis az otthonától nem messze egy kedvesnek tűnő kis vaddisznó családba botlott – és ugyan akár tragédiával is végződhetett volna az ártatlan találkozás (hiszen az anyamalac bármit megtesz a kölykei védelmében, ha veszélyt érez), most mégis úgy tűnik, hogy ez az eset különleges jelentéssel bírt a híresség számára.

Rubint Réka három évvel ezelőtt veszítette el az édesapját, akivel nagyon közel álltak egymáshoz, így a mai napig óriási fájdalom van a szívében, ha arra gondol, hogy már nincs köztünk.

A fitneszedző fiatalabb korában gyakran elkísérte az apukáját az erdőbe, ahol a férfi sokat mesélt neki az állatokról, így egyebek között a szarvasokról, őzekről és bizony a vaddisznókról is – éppen ezért érzi úgy Rubint Réka, hogy a fent említett esemény is bizonyos szinten üzenet volt a túlvilágról az édesapjától.

„Tőle tanultam, hogy az állatokat, vadállatokat tisztelni kell. Van még ezekben a találkozásokban egy szép dolog, hogy ilyenkor mindig úgy érzem, hogy a három éve elhunyt imádott édesapám üzen nekem, hogy itt van velem”

mondta Rubint Réka.

Nem mindenki hisz a túlvilágban és a halál utáni életben, de úgy tűnik, hogy Rubint Réka igen, és minden bizonnyal megnyugtatja őt a gondolat, hogy szeretett édesapja még mindig vigyáz rá, és ilyen apró gesztusokkal jelzi neki, hogy minden rendben lesz, árgus szemekkel figyeli a lépteit, nehogy baj történjen.

Rubint Réka életében nem csak az apukája elvesztése okozott mérhetetlen fájdalmat az utóbbi időben, hiszen tavaly márciusban hunyt el az édesanyja is, ráadásul a karjai között egy családlátogatás után – a híresség megdöbbentő részletességgel beszélt a tragédiáról Hajdú Péter Life TV-n futó Frizbi című műsorában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás