promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka életveszélyes helyzetbe került - Ennek köszönheti, hogy megúszta
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Félelmetes dolog történt Rubint Rékával, ráadásul nem messze az otthonától.

Schobert Norbi felesége, Rubint Réka már többször is beszélt arról, hogy mennyire jót tesz neki fizikailag és lelkileg is a futás, hiszen ilyenkor kitisztul az agya és elkapja őt a jóleső fáradtság. Amikor szeretett férje pár hónappal ezelőtt rosszul lett és stroke-ot kapott, utána is egy hosszú kocogással próbálta kiadni magából a feszültséget – de most nagyon jól döntött, hogy inkább kocsiba szállt.

Rubint Réka a minap nem várt „vendégekkel” találkozott az otthonától mindössze 100 méternyire, és amennyire cukinak tűnhetett az első interakció, valójában annyira veszélyes volt, hiszen könnyen súlyos következményei lehettek volna az ártatlannak tűnő eseménynek – ami lehet, hogy másokat jobban megrémisztett volna, mint a hírességet.

Rubint Réka pici vaddisznó kölyköket látott az út mellett az erdő szélén, és nagy örömmel videózta le őket, hiszen nem mindennapos dologról van szó – szerencséje, hogy tartotta a biztonságos távolságot, hiszen az állatok anyukája minden bizonnyal a közelben volt, és elég durván megtámadhatta volna a fitneszedzőt, ha fenyegetésnek véli őt.

Később már az egész vaddisznó családot sikerült megörökítenie Rubint Rékának, aki bölcs módon a kocsijából készítette a felvételeket a barátságosnak tűnő, gyönyörű vadállatokról, így elkerülte a lehetséges életveszélyt.

Megoszlanak amúgy a vélemények, hogy mit kell tenni abban az esetben, ha vaddisznóval találjuk szembe magunkat, hiszen egyesek szerint zajt kell csapni, hogy elijesszük, míg mások inkább azt tanácsolják, hogy álljunk meg, ne nézzünk a szemébe és hagyjuk, hogy elmenjen – sőt, olyan is akad, aki leginkább az állat ignorálásában hisz, de az biztos, hogy nem szabad fenyegetően viselkedni egy vadállattal.

Itt lehet megnézni Rubint Réka videóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás