Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi visszavonul, ez áll a döntés hátterében

Tóth Andi visszavonul, ez áll a döntés hátterében

Színes

Tóth Andi visszavonul, ez áll a döntés hátterében

Színes

Baranyecz János 09:09

Tóth Andi úgy döntött, hogy ideje elvonulnia, és azt is elárulta, hogy miért.

Tóth Andi mindössze 23 éves, de máris az ország egyik legismertebb arca, aki folyton a címlapokra kerül az egyesek által botrányosnak titulált villantásaival és a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásaival – de a rajongói pont, hogy a kendőzetlen stílusa miatt szeretik őt, az pedig már csak hab a tortán, hogy elképesztően tehetséges is, és folyamatosan slágerekkel ajándékozza meg a közönséget.

Nemrég viszont komoly döntést hozott, és az összes zenéjét „kukázta”, amiket az utóbbi hónapokban csinált, mivel már nem tetszik neki egyik sem – ezzel pedig rengeteg embert elkeserített:

Sokan elkezdtek aggódni Tóth Andiért, hiszen láthatóan nincs jó passzban manapság, és most megtörtént, amitől a legtöbben féltek, ugyanis a fiatal énekesnő olyan elhatározásra jutott, ami valóban nagy problémákat sejtet a háttérben: saját elmondása szerint még megcsinál 1-2 bulit, aztán „lelép”, vagyis egy időre visszavonul.

„Nehéz időszakomban vagyok, amit az utolsó pár napban jobban is kimutattam nektek, mint szoktam. Tudom, hogy »senkinek nem dolga« és nem is vártam semmit, de őszintén jól esett a rengeteg pozitív üzenet. Mindet el is olvastam”

írta a közösségi oldalán Tóth Andi.

Úgy tűnik, hogy mostanában tényleg nem érzi túl jól magát Tóth Andi, nem találja a saját útját, így érthető, ha egy kicsit el akar vonulni a világ elől, hogy ismét rendbe tegye magában a dolgokat, és újult erőre kapjon. Nagyon fiatal még, de már rengeteg élettapasztalattal rendelkezik, ráadásul folyton róla beszélnek az emberek, ez pedig egyszerre elég sok lehet számára – más valószínűleg kevesebbtől is összeroskadna lelkileg.

Reméljük, hogy Tóth Andi hamarosan feltöltődik és újra elkezd zenélni, és nincs semmi komolyabb, akár egészségügyi baj a háttérben – hiszen nemrég arról is lehetett hallani, hogy az énekesnő esetleg elkapta a majomhimlőt:

Borítókép: Profimedia