promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi teljesen összetört, elkeserítő dolgot tett kétségbeesésében
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi annyira kiakadt, hogy semmissé tett mindent, amiért az utóbbi hónapokban dolgozott.

Tóth Andinál jelenleg talán nincs is felkapottabb énekesnő Magyarországon, hiszen a fiatal híresség folyton a figyelem középpontjában van. Hol a szexi villantásairól, hol a meghökkentően őszinte megnyilvánulásairól, hol az „érthetetlen” slágereiről beszélnek az emberek – nemrég például az volt a téma, hogy Tóth Andi milyen durván fejezte ki magát, mikor egy fellépésre menet eltévedt a kocsijával:

Ez a hatalmas népszerűség még nagyobb nyomással jár, amit természetesen nem mindig bír elviselni az ember, és úgy tűnik, hogy most Tóth Andi is egy kicsit besokallt, ugyanis olyan dolgot tett, amivel az összes rajongóját elszomorította, és sajnos még saját magának is ártott vele.

„Na, az van, hogy felb*sztam magam a g*cibe, és sztornóztam minden dalt, amit ki akartam volna adni... Kuka mind, nem tetszik egyik sem... Szóval ne számítsatok mostanában dalra tőlem”

mondta a láthatóan elkeseredett és összetört Tóth Andi egy Insta Storyban, amiben azt is elárulta, hogy még ennek ellenére is lesz majd pár közös zenéje másokkal.

Az énekesnő egyelőre még nem tisztázta, hogy pontosan miért nem tetszenek neki az utóbbi időben elkészített dalai, de biztos, hogy jó oka volt rá, hogy több hónapnyi munkáját semmissé tegye – minden bizonnyal már nem tudott azonosulni a zenék mondanivalójával, ez pedig elég fontos szempont egy előadónál.

Tóth Andi nem sokkal később kirakott egy új szerzemény is, amiben a jelenlegi kétségbeeséséről énekel, a rajongói pedig rögtön elkezdtek aggódni érte, hiszen érezni a dalon, hogy valami tényleg nincs rendben vele – reméljük, hogy hamarosan helyre tudja rakni magában a dolgokat, és ismét a régi önmaga lesz, aztán újabb slágerekkel ajándékoz meg minket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás