promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi megalázta Alekoszt, aki cserébe románul üzent neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi Alekosz testtartásával poénkodott, ő pedig természetesen sajátos módon reagált erre.

Jelenleg Tóth Andi az ország egyik legnagyobb sztárja, hiszen bármit is csinál, arról biztos, hogy szinte azonnal elkezdenek beszélni az emberek, legyen az egy új dal megjelenése, egy szexi villantás az Instán, vagy egy nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulás valamivel kapcsolatban. A fiatal énekesnő most is kirakott egy olyan Insta Storyt, amit ugyan csak viccnek szánt, de mégis nagyon felfigyeltek rá a követői, mivel nem mást említett meg benne, mint a Való Világ 4. szériájának botrányt botrányra halmozó győztesét, Alekoszt.

A Romániában született Tóth Andi a fent említett Insta Storyban a saját, éppen akkor elég furcsa testtartását Alekoszéhoz hasonlította, ezzel pedig egy kicsit meg is alázta őt, hiszen így vele azonosította azt a sokak által ismert, különlegesnek mondható „görnyedtséget”, amit rajta láthattunk – nem is kellett ennél több ahhoz, hogy a botrányhős a maga módján reagáljon az őt ért „támadásra”.

„Amikor már megnyugodtál ennyi volt, éjjel újra feltámad a szexkiborg. Minden este dolgozhatnék máson, millióan irigylik a testtartásom. Te Iubesc..!!”

írta Alekosz a közösségi oldalán.

Igaz, hogy a mókás kis költemény végén lévő román szöveg első ránézésre valami szitokszónak, illetve erősen negatív jelzőnek tűnhet, de szerencsére nem így van, ugyanis Alekosz azt üzente ezzel Tóth Andinak, hogy „szeretlek” – vagyis minden bizonnyal nincs harag a részéről azért, mert az énekesnő a testtartásával poénkodott.

Alekosz amúgy már annak idején is az egész ország tudtára adta, hogy nagyon bejön neki Tóth Andi, hiszen a Life TV-n futó Összezárva című műsorban még ki is elemezte Hajdú Péter előtt a csinos híresség adottságait – sőt, még azt is megtudhattuk tőle, hogy mivel barna szeme van Tóth Andinak, így valószínűleg Dunaújvárosban született (pedig igazából Nagyváradon):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás