promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz most túl messzire ment: felháborító dologra készül, az emberek durván kiakadtak
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosznak hat „culágerre” van szüksége egy furcsa emberkísérlethez.

A Való Világ 4. szériájának folyton érdekes győztese, Alekosz szinte bármit is mond, abból biztos, hogy botrány lesz, hiszen folyton képes meglepni az embereket a már-már őrültségnek hangzó kijelentéseivel, ötleteivel – nemrég például arra volt kíváncsi, hogy a „szépnők” vajon miért nem esznek resztelt májat az étteremben.

Könnyen lehet, hogy Alekosz korunk egyik meg nem értett zsenije, egy vérbeli performance művész, aki tudatosan játszadozik velünk, hogy reakciót csikarjon ki belőlünk a furcsaságaival, mi meg folyton bedőlünk neki és felháborodunk a dolgain – vagyis hiába hisszük azt, hogy ő a „hülye”, valójában mi táncolunk úgy, ahogy ő fütyül.

Nemrég ismét sikerült Alekosznak behúznia minket a csőbe, hiszen a legújabb posztjában egy meghökkentő emberkísérletre keresett alanyokat, hogy lássa, milyen hatással van a szervezetre az általa „Napozinnak” nevezett anyag, amit a jövőben arra akar használni, hogy még jobban kigyúrja magát – pedig már most látni rajta az edzések eredményeit.

„Itt az idő! Héthavi natúr edzés után úgydöntöttem, megkezdem a kúrát. Óvatos, alapos embereként azonban, előbb szeretném tesztelni azt. A szer, már megvan. Kétheti ampulla, beszerezve.

Ehhez a kísérlethez keresek építési vállalkozót, aki kéthétre rendelkezésemre bocsátana egy hatfős brigádot, hogy a kemény fizikai munkát végző culágereken végezhessem el a kísérletet.

A szert, minden reggel magam adnám be. A kéthét elteltével a napozin culágerekre gyakorolt hatását úgy testi, mind lelki értelemben vizsgálni fogom, azután pedig a konzekvenciákat, levonom.

Sem a vállalkozóknak, sem a segédmunkásoknak a kísérletért, fizetni, nem kell! A teszt, ingyenes!! Ha a culáger izmos lesz, a kísérlet, + !! Amennyiben nem, úgy a kísérlet, - . Várom a jelentkezőket!”

– írta Alekosz a közösségi oldalán.

Az még kérdéses, hogy lesz-e olyan „culágercsapat”, ami bevállalja Alekosz kúráját, főleg annak tudatában, hogy a botrányhős combba, illetve fenékbe akarja adni az anyagot – bárhogy is lesz, a visszajelzések alapján sokan kiakadtak ezen, bár olyanok is bőven akadtak, akik jól szórakoztak a híresség újabb „elvetemült” húzásán.

Itt lehet megnézni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás