promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ágyasokat keresek” - Alekosz resztelt májjal alázta meg a nőket, mindenki kiakadt
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz tovább kalandozott elméleti síkon, hogy megfejtse a női agy működésének rejtelmeit.

Az ország ügyeletes alfahímje, a Való Világ negyedik szériájának győztese, Alekosz folyton képes olyan dolgokat mondani/írni, amikkel rendesen kiakasztja az embereket – vagyis leginkább a nőket, ugyanis úgy tűnik, hogy a botrányhős a nagy magányában olyan elméleteket gyárt a hölgyekről, amik egyszerre felháborítóak és valamilyen szinten elképesztően viccesek, de ez leginkább attól függ, hogy mennyire tudjuk komolyan venni őt.

Alekosz nemrég egy kifejezetten furcsa kísérletet hirdetett meg a közösségi oldalán, aminek az a célja, hogy rájöjjön, mi a különbség a „szép”, illetve az „előnytelen” női agy működése között.

„Mindenkétséget kizárólag alapkülönbségeket vélek fölfedezni a szép női agy, és az előnytelen női agy működési elvei között. Erre, a még felnemtárt és megfejtetlen problémának a tanulmányozására teszem fel az elkövetkezendő időszakot.

A maroknyi, azaz a nagyjából 6-8 létező női típus tanulmányozása alatt, a vizsgált nők egymással való tudományos szembeállítása lesz a cél. A kísérleteket itt, az önök szemeláttára fogom végezni; keresztkérdéseket kapnak a nők.

Első kérdés - Első kísérlet: Kedves Szépnők! Étteremben miért nem esztek reszteltmájat? Előnytelen társaitok, megeszik azt. Az vagy amit megeszel. Ezért nem eszed meg azt?”

– írta Alekosz.

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az embereket rendesen felhúzta a realitysztár posztja, hiszen egyesek erőteljesen szexistának tartották ezt a kiírást. Nem csoda, hogy volt, aki keményen beszólt neki, és azon gúnyolódott, hogy a híresség már a Való Világ 4 óta, vagyis röpke 12 éve keresi a párját – ezt a kommentet természetesen Alekosz sem hagyhatta szó nélkül:

„Nem, nem a párom. Ágyasokat keresek. Nagykülönbség! És igen, folyamatosan. Természetesen!”

Itt lehet megtekinteni Alekosz nagy port kavaró posztját, amiben a visszajelzések alapján pár embernek mégis sikerült megtalálnia a polgárpukkasztó humort, hiszen nem sűrűn kap ilyen fontos szerepet a pszichológiában a resztelt máj:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás