promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paul Walker 10 évvel a halála után csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Halálos iramban sztárja, Paul Walker a halálának 10. évfordulóján részesül majd hatalmas megtiszteltetésben.

Paul Walker a kétezres évek elejének egyik legnagyobb sztárja volt, hiszen egyebek között szerepelt a Halálos iramban-szériában, A csaj nem jár egyedülben, a Kéjutazásban és a Disney nagy sikerű családi mozijában, a Kutyahidegben is. A színész Hollywood egyik legmenőbb arca volt akkoriban, rengetegen imádták őt – éppen ezért volt annyira fájdalmas, mikor 2013. november 30-án, mindössze 40 évesen meghalt.

Az embereket szinte sokkolta Paul Walker halálhíre, hiszen tragikus hirtelenséggel hunyt el a színész egy autóbaleset következtében. Legjobb barátja, Vin Diesel azóta is gyászolja őt, és elhatározta, hogy büszkévé teszi a Halálos iramban filmekkel, amiket közösen tettek sikeressé – sőt, állítólag a széria utolsó részében még Paul Walker is feltűnik majd, persze digitálisan.

Most hatalmas örömhírt kaptak Paul Walker rajongói, ugyanis a színész 2023-ban, 10 évvel a halála után csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán – olyan sztárok társaságában, mint például Uma Thurman, Vince Vaughn, Bill Pullman vagy Jon Favreau.

Ez hatalmas megtiszteltetés, hiszen így biztosan örökre emlékezni fog rá az egész világ. Egyedül az szívszorító a dologban, hogy Paul Walker sajnos ezt már nem élhette meg, így posztumusz kerül felavatásra a sokak által áhított csillag, ami ebben az esetben azt jelképezi, hogy ilyen rövid idő alatt is nagy nyomot hagyott maga után a színész – illetve hogy még milyen sokra vihette volna.

Arról egyelőre még nincsenek hírek, hogy pontosan mikor kerül a helyére Paul Walker csillaga, de abban szinte biztosak lehetünk, hogy Vin Diesel lesz az egyik, aki beszédet fog mondani a ceremónián, hiszen ők tényleg nagyon közel álltak egymáshoz, és nemcsak egy üres hollywoodi barátság volt közöttük – ezt bizonyítja az is, hogy Vin Diesel kísérte oltárhoz Paul Walker lányát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás