promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: Vin Diesel kísérte az oltárhoz az elhunyt Paul Walker lányát – fotó
Borítókép:  Vin Diesel / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Paul Walker lánya férjhez ment, és a tragikus körülmények között elhunyt édesapjának egykori legjobb barátja, Vin Diesel kísérte őt az oltárhoz.

2001-ben Vin Diesel és Paul Walker együtt hódították meg Hollywoodot a Halálos iramban című filmmel, aminek a forgatásán örök barátságot kötöttek, és szinte testvérekké váltak. Paul Walker 2013-ban egy tragikus autóbaleset következtében életét vesztette, Vin Diesel pedig elhatározta, hogy szinte a saját lányaként fogja szeretni az elhunyt színész gyermekét – most bebizonyosodott, hogy ez tényleg így van.

Nemrég volt a 22 éves Meadow Walker esküvője, amire természetesen Vin Diesel is hivatalos volt, de nem csupán egy kedves vendégként: a világsztár kísérte az oltárhoz Paul Walker lányát, szóval az ő számára nem csupán a Halálos iramban-szériában fontos a család, hanem a való életben is.

Mondani sem kell, hogy a közönség szinte könnyekig hatódott ezen, hiszen ez tökéletesen mutatja, hogy milyen ember valójában Vin Diesel, aki évekkel Paul Walker halála után sem feledkezett meg Meadow Walkerről, akinek egy életre emlékezetessé tette a házasságkötésének pillanatát azzal, hogy az apja helyett átadta őt a férjének.

Íme az oltárhoz vezetés pillanata:

Itt pedig egy rövid videó az örömteli eseményről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás