promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dukai Regina most mindenkit beengedett a nedves mellei közé
Borítókép:  youtube.com/Szabados Ági (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dukai Regina Görögországban mutatta meg a tökéletes testét a világnak.

Dukai Regina már gyerekként is énekesnő akart lenni, de először modellként ismerte meg őt az ország, hiszen már tiniként elképesztően gyönyörű volt. Miután rengeteg címlapon szerepelt, valóra váltotta az álmát, és kiadott egy lemezt, amiről a „Csak szeress vagy menj tovább”, illetve a „Befogom a szám” című dalok is nagy slágerek lettek – mindkét szerzemény a 11. helyig jutott a VIVA Charton, de a későbbi zenéi is remekül szerepeltek.

Manapság leginkább influenszerként és műsorvezetőként ismerheti a nagyközönség a szépséges Dukai Reginát, aki több mint 384 ezer követővel rendelkezik, ezzel pedig ő a platform egyik legnépszerűbb magyar embere – ez pedig nem meglepő, hiszen rendszeresen rak ki magáról elképesztően szexi felvételeket, nemrég például egy egészen intim képpel ajándékozta meg a követőit:

Dukai Regina nagy titokban tartja a magánéletét, hiszen nem szeretné, hogy az emberek a privát dolgain csámcsogjanak, de annyit azért elárult, hogy nagyjából 3 éve él boldog párkapcsolatban a szerelmével, aki tavaly kérte meg a kezét – ráadásul pont úgy, ahogy a modell szerette volna, ugyanis a párja diszkrét volt, aztán még hamburgert is vett neki.

Jelenleg Görögországban van Dukai Regina, aki minden bizonnyal a kedvesével ment nyaralni oda – de szerencsére a nagy pihenés közben volt ideje készíteni egy dögös fotót is, amin bikiniben láthatjuk a nedves melleit, miközben ő vígan, mosolyogva lubickol egy úszógumiban.

Az eddigi kommentek alapján az emberek nagyon hálásak a hírességnek a csábító felvételért, mivel sokaknak mindig boldogságot sugároznak Dukai Regina fürdőruhás képei. Sőt, most még jól meg is nevettette a modell anyukája a közönséget, hiszen azzal viccelődött kommentben, hogy vigyázzon, mert jön a „csápa” – Dukai Regina így hívta gyerekként a cápákat.

Itt lehet megnézni Dukai Regina szexi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás