promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi bikinis kebelcsodaként közölte a nagy hírt

Szabó Zsófi bikinis kebelcsodaként közölte a nagy hírt

Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Szabó Zsófi bikinis fotóitól felforrósodik a hangulat.

Úgy tűnik, Szabó Zsófi nagyon is jól érzi magát Shane Tusup nélkül is. Az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője nemrég az Irigy Hónaljmirigy egyik új paródiájának videoklipjében vállalt főszerepet, majd bejelentette, hogy ő lett a Calzedonia hazai nagykövete.

Zsófi most a 24 óráig elérhető Insta Story-jában tett közzé néhány képet és videofelvételt, és közölte, hogy túl van az első Calzedoniás fotózásán, amihez bikiniben kellett pózolnia.

Elnézve a felvételeket, minden bizonnyal sokan irigykednek a stábtagokra, akik élőben láthatták Szabó Zsófit fürdőruhában, de kétségtelen, hogy a képek és a videók is alaposan fel tudják forrósítani a hangulatot.

Zsófi azt ígérte az egyik Story-jában, hogy a fotózáson készült képeket hamarosan meg fogja mutatni; biztosra vehetjük, hogy a közösségi oldalán is közzé fog tenni belőlük jó néhányat.

A műsorvezető legutóbb május közepén osztott meg magáról bikinis képet, amikor a noszvaji Nomád Hotelben pihent néhány napig. Igaz, az alábbi képen Zsófi háttal ült a kamerának, de akik követik őt az Instagramon, azok láthattak már tőle másfajta fürdőruhás, sőt intim képeket is. De előfordult, hogy Zsófi az RTL Klub Hotel Margaret című sorozatában is pikáns jelenetet kapott.

Szabó Zsófi 24 óráig elérhető bikinis képeit IDE kattintva lehet megnézni.