promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi, Tóth Gabi, és Gáspár Evelin így csavarja el a magyar férfiak fejét
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a nagy hármasból most jelenleg csak Szabó Zsófi szingli.

Három olyan híresség következik, akik mindig le szokták venni a lábukról a magyar férfiakat. A hölgyek nem csak csinosak, hanem eszméletlenül dögösek is. Tehát a mostani összeállításunkban azt nézzük meg, hogy ők miképp reflektáltak a nyári divatra.

Először jöjjön Szabó Zsófi, aki a szakítása után remekül érzi magát a bőrében. Shane Tusup is túllépett a dolgon, mivel őt egy budapesti étterem teraszán fotózták le, miközben egy titokzatos nővel csókolózik.

Tusup igyekezett visszahódítani Zsófit, de látszott, hogy az RTL Klub műsorvezetője biztosan nem fog többet visszamenni az úszóedzőhöz. A magyar sztárt a Reggeli stúdiója előtt fotózták le, egy roppant dögös nyári ruhában, amit Prókai Éva tervezett.

Tóth Gabi stílusát néhányan kritizálják, de a többségnek nagyon be szokott jönni. Most is egy extrém darabra esett a választása – a fehér csipkeruhájában úgy néz ki, mint egy igazi angyal. A virágokat a fején még tekinthetjük afféle glóriának is.

Ti bevállalnátok egy ilyen áttetsző nyári ruhát? Valóban gyönyörű darab, amit a kommentelők is megjegyeztek.

Gáspár Evelin tegnap töltötte be a 28. életévét, így kimozdultak az egész családdal. Evelin közben azt is megünnepelte, hogy a barátjával, Attilával egy éve vannak együtt. Már neki is nagy szüksége volt erre, hogy rátaláljon a boldogság.

Győzike lánya egy nagyon elegáns ruhát vett fel, de igazából az egész család kicsípte magát az eseményre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás