promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az amerikai elnök hívta bulizni Paris Hiltont, de a celeb faképnél hagyta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Paris Hilton még Joe Bidennek is nemet tud mondani.

Paris Hilton már elmúlt 40 éves, így a botrányai helyett tényleg a családalapításra koncentrál. Nincs könnyű helyzetben, mert anno meddőségi kezeléseken kellett részt vennie, szóval már tényleg örülne, ha érkezne a baba.

A párja, Carter Raum tavaly februárban jegyezte el Hiltont. Állítólag a férfi egy 2 millió dolláros gyűrűvel kérte meg a szerelme kezét, amit Jean Dousset tervezett.

Már az elejétől téma volt náluk a családalapítás. Hilton nem olyan rég arról nyilatkozott, hogy 3-4 gyerekig meg sem állna, de akkor lenne a legboldogabb, ha ikrei születnének.

Közben onnan is látszik, hogy a botrányairól ismert celeb mennyire megkomolyodott, hogy a múltkor a Fehér Házban tűnt fel, hogy felemelje a szavát a gyermekbántalmazás ellen. Paris Hilton a Utah-i bentlakásos iskolában volt anno, és őt is rengeteg zaklatás érte.

A 24.hu számolt be róla, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden a világ vezetőinek tartott vacsorát és ezen Hilton lett volna a sztár, aki lemezlovasként szolgáltatta volna a zenét. Na igen, csak pont akkor tartották a barátnője, Britney Spears esküvőjét is, ami hatalmas eseménynek számított, így Hilton nemet mondott a felkérésre.

A lagzin olyan celebek jelentek meg, mint Drew Barrymore, Selena Gomez, vagy éppen Madonna. Britney az utóbbival még csókolózott is. A galériát ide kattintva tudjátok megnézni.

Paris Hilton nagyon örül annak, hogy végre Britney Spears is megtalálta a saját tündérmeséjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás