promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színésztársa rántotta le a leplet Tom Cruise-ról: ilyen valójában a Top Gun sztárja?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Simon Pegg meglepő dolgot árult el Tom Cruise-ról.

Tom Cruise egy érdekesen kettős hollywoodi megasztár, hiszen az emberek imádják a filmjeit, de mégis sokszor kifejezetten negatív véleménnyel vannak róla: nem mindenkinek tetszik, hogy ő is szcientológus, ráadásul sokszor furcsa megnyilvánulásai vannak; de a nemrég bemutatott Top Gun: Mavericket mégis a fél világ rohant megnézni a moziba, ami nem meglepő, hiszen valóban nagyon jó lett – alább olvasható kritikánkból az is kiderül, hogy miért.

Akik személyesen is ismerik Tom Cruise-t, azok azt mondják, hogy egy rendkívül szenvedélyes, érdekes ember, aki mindig figyel másokra és csupa tisztelet, kedvesség, így valószínűleg egyáltalán nem igaz a sok rosszindulatú pletyka, hogy a forgatásokon úgy viselkedik, mint egy díva.

Bár a legutóbbi Mission: Impossible film munkálatai alatt érthető módon volt egy komoly dühkitörése, mikor arra lett figyelmes, hogy a koronavírus-járvány ellenére nem mindenki tartja be a biztonsági előírásokat – ezzel pedig nemcsak a produkciónak ártottak, hanem még mások életét is veszélyeztették.

Most Tom Cruise színésztársa, a Mission: Impossible-széria Benjijeként is ismert Simon Pegg árult el pár dolgot a világsztárról, a mondandója pedig egyszerre volt pozitív, illetve negatív – nézőpont kérdése.


Kép: Simon Pegg és Tom Cruise (Profimedia)

Simon Pegg elmondta, hogy Tom Cruise úgy őrzi meg a tekintélyét, hogy sosem kér bocsánatot semmiért, még akkor sem, ha nyilvánvalóan ő a hibás.

Simon Pegg szerint Tom Cruise általában letagadja, ha valamit elszúrt, illetve akkor is maximum csak kacsint, mosolyog, vagy „ja”-zik egyet, ha valaki kijavítja őt. Sőt, mikor maga Simon Pegg kért egyszer bocsánatot egy hibájáért, Tom Cruise csak ennyit mondott neki: „Simon, ne csináld” – vagyis ezek alapján teljesen tudatos nála ez a dolog, és könnyen lehet, hogy ez számára a gyengeség jele, amit nem engedhet meg magának.

Ezek után Simon Pegg meg is védte Tom Cruise-t, hiszen mindenkit emlékeztetett rá, hogy a világsztár szó szerint az életét kockáztatja azért, hogy minél jobb és izgalmasabb filmeket készítsen a közönségnek – ráadásul elképesztően jól kezeli a hírnevét is, mivel a legtöbb ember valószínűleg már rég összerogyott volna a helyében.

Simon Pegg és Tom Cruise legközelebb a 2023. július 13-án érkező Mission: Impossible Leszámolás Első Rész című alkotásban fog szerepelni együtt, itt lehet megtekinteni a film magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás