promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Többen is felmondtak Tom Cruise durva dühkitörése miatt
Borítókép:  Tom Cruise / Alberto PIZZOLI / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár nappal ezelőtt kiszivárgott egy hangfelvétel, amin Tom Cruise nagyon keményen kioszt két munkást a Mission: Impossible új részének forgatásán, ennek pedig komoly következményei lettek.

Tom Cruise az Egyesült Királyságban forgatja a Mission: Impossible jövőre érkező hetedik részének egyes jeleneteit, és elég nehéz dolga van, ugyanis elképesztően sok időbe és energiába telik létrehozni egy biztonságos munkakörnyezetet, hiszen ha csak egy valaki is koronavírusos, akkor mindent le kell állítani, és az több millió dollárba kerül – éppen ezért hatalmas nyomás nehezedik a világsztárra.

Úgy látszik, hogy a folyamatos stressz még Tom Cruise idegeit is legyőzte, mivel mikor meglátta, hogy pár munkatárs megszegi a járvány miatt bevezetett szabályokat, kitört belőle minden düh, és káromkodások közepette, nagyon durván kiosztotta őket. Ez bizonyos szempontból érthető, hiszen rengeteg ember munkája és élete forog kockán, de sokak szerint a stílusával túllőtt a célon, ennek pedig az lett a következménye, hogy utána legalább öten felmondtak.

Tom Cruise elmondta, hogy Hollywoodban jelenleg több produkció is az új Mission: Impossible forgatási protokollját lesi, így kiemelten fontos, hogy nagyon odafigyeljenek a dolgokra. Ráadásul már így is rengeteg akadályba ütköztek, szóval nem engedheti meg, hogy megint leálljanak, ezért követeli meg az egyesek számára elviselhetetlen szigort.

A színész viselkedése eléggé megosztotta a közönséget, mivel tényleg igaza volt, de nem kellett volna ennyire elragadtatnia magát. Tom Cruise a héten valószínűleg rájött, hogy egy kicsit túlterhelte magát, ugyanis kivett pár szabadnapot, hogy idén már ne kelljen dolgoznia, és a családjával lehessen. Jó eséllyel majd csak januárban folytatják a film forgatását, addig pedig szinte biztos, hogy enyhülni fog a feszültség, és jobb hangulatban lesz befejezve a várva várt alkotás.

Itt lehet meghallgatni Tom Cruise dühkitörését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás