promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi: „Nem szeretnék Berki sorsára jutni”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi nem hagyja, hogy őt is tönkre tegyék a céltalan támadások.

Schobert Norbi tavaly sztókot kapott, azóta pedig gyökeresen megváltozott az élete. A fitneszguru sokkal jobban odafigyel arra, hogy ne hajtsa túl magát. Norbi úgy látja, hogy most már teljesen jól van, nem kell orvoshoz járnia, és végleg maga mögött tudja hagyni az elmúlt időszakot.

Az üzletembert nemrég rengeteg támadás érte, amiért pólóban jelent meg Berki Krisztián temetésén. Noha Norbi eleget tett az özvegy és az egykori médiaszemélyiség kérésének, és fehér felsőben ment el a búcsúztatóra, sokak szerint nem illendő egy mintás pólóban érkezni egy temetésre.

„Aki ott volt a temetésen, láthatta, hogy volt, aki kék pólóban vagy kék öltönyben érkezett. Azt gondolom, erről Mazsit kellene megkérdezni, mert ha bárkinek problémája lehet a viseletemmel, az egyedül ő”

- reagált a kommentekre Schobert Norbi, aki próbálja távol tartani magát a negatív, bántó véleményektől.

„Azt vallom, ha az ember nem ér el sikereket, nem bántják. Nyilván ennek az ellenkezője is igaz, de sosem hagytam, hogy ezek a céltalan támadások tönkretegyenek, mert nem szeretnék Berki sorsára jutni”

- nyilatkozta a Blikk-nek a fitneszguru, aki úgy gondolja, ha valaki egy-egy kijelentése miatt elítéli őt, az a könnyebb utat választja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás