promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fullosan átlátszó ruhában a Stranger Things csúcsbombázója, leleplezzük a legnagyobb titkát is
Borítókép:  ©Netflix/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Crissy ikonikus szereplője a 4. évadnak.​

A Netflixen futó Stranger Things-sorozat 4. évadjának nyitánya és megjelenése valószínűleg a hónap egyik leginkább várt momentuma volt, Magyarországon is több százezren navigáltak oda azonnal a streamingszolgáltató repertoárjára, hogy néhány laza kattintással és némi popcorn társaságában már kezdhessék is a nagy kalandot a Demogorgonok világába, ahol a Millie Bobby Brown alakította Tizinek és barátainak bizony meinden eddiginél félelmetesebb ellenséggel kell majd szembeszállniuk.

Ám a negyedik évd végkifejletére még bő három hetet kell várnunk, ezt az időszakot pedig illik megtölteni kis tartalommal, amely az aha-hatást is elérheti a rajongóknál. Arra vonatkozóan, hogy az évad végén esetleg ki fog meghalni a sorozatban, melyik szereplő fog távozni, már rengeteg találgatás van az internet bugyraiban.

Ám, ha a találgatásokat szkippeljük is, így is akad rengeteg érdekesség az új évadot illetően.

Ilyen például Crissy Cunningham alakja, akiről nem szeretnénk szpojlerezni a szériában betöltött szerepét illetően, de ha jobban utánanézünk, hogy ki ő, kiderül, hogy bizony egy színészfamília újabb generációjának képviselője. Ő a Csillagközi invázióval világsztárrá avanzsálódott Casper Van Dien, azaz Johnny Rico lánya. 

Grace Van Dien mindössze 25 éves, de több nagyobb sorozatos projektben is részt vett már, többek között a Netflix Greenhouse Akadémiájában is játszott, ő alakította Brooke Osmondot.

Grace Van Dient Isntagram-on is megtalálhatjátok, a közösségi oldala tele van szuper fotókkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás