promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy sejtjük, hogy Sári Évin nincs bikinialsó – őrjítő a látvány
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő újabb forró nyári képekkel kápráztatott el bennünket.

Sári Évi nem először kényezteti el pikáns fotókkal a közösségi médiában őt követőket. A 44 éves színész-énekesnő az év elején Zanzibárról posztolt őrjítő, fürdőruhás képeket, és sejteni lehetett, hogy ezek akkor sem maradnak el, ha Magyarországon is beköszönt a nyár.

„Itthon nyaralok ma délután. Szeretem”

– írta ki a szőke szépség az Instagram-oldalára, mégpedig egy olyan fotó mellé, amely több kérdést vet fel, mint ahány választ ad. Például arra vonatkozólag, hogy van-e Évin bikinialsó. A neonzöld felső fantasztikusan emeli ki a melleit, ám a színésznő olyan fifikásan forgatja a lábait, combjait, hogy alul egy centi sem látszik a minden bizonnyal ott lévő ruhadarabból.

Évinek egyelőre ugyanakkor csak egy-két napja jut a pihenésre, a posztjai tanúsága szerint folyamatos fellépései vannak. Legutóbb például Hollókőn szerepelt egy revüműsorban, és a fekete ruha-kalap kombináció is igazán jól mutatott rajta.

Az Erkel Színházban pedig két felvonásos koncertet tartanak a 60 éves Kalapács Józsi tiszteletére, akit a nagyközönség még a Pokolgép énekeseként ismerhetett meg a nyolcvanas években. A színház nézőterén 1800 ember fér el, így méltó ünneplést kap a rocker.

Évire visszatérve, a színész-énekesnő természetesen számos dicséretet bezsebelhetett a zöld bikinis képéért, de persze más is felfigyelt az alul tapasztalható hiányosságokra. Két férfi kommentelő szintén a bugyit kereste, és egyikük végül ezt a megállapítást tette:

„Egyelőre magamat keresem, mert teljesen elvesztettem a fejem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás