promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox bugyija valami oltári módon kilóg, elképesztően divatos az új viselet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox forróbbnál forróbb képekkel jelentkezik.

A Transformers-filmek egyik legszexibb sztárja jött, látott, és új fotójával valósággal letarolta az internetet. Pedig Megan Fox-tól sosem áll távol a meghökkentés, megdöbbentés, vagy éppen a fotókon és videókon a túlfűtött intimitás nyílt vállalása és mutatása. Ebben a kalandban pedig méltó párt talált magának az életben a rapperből punkherceggé transzformálódott zenész, Machine Gun Kelly oldalán.

Aki újjabban még filmet is rendez, illetve ebben a filmben maga játssza a főszerepet is. És persze feltűnik majd a gyönyörű Megan Fox is.

A furcsa dolgokat művelő sztárpár pedig éppen a közös esküvőjüket tervezgetik, amely valószínűleg épp annyira lesz bizarr, mint az ő mindennapjaik. Így pedig a fél világ már előre várja, a fél világ pedig akkor is el fogja olvasni a nagy napról vagy éppen napokról készült cikkeket, ha annyira nem is érdekelné őket amúgy. Az már most kijelenthető, hogy ez lesz a világ egyik legfurcsább igenkimondása.

Machine Gun Kelly és Megan Fox is imádják, ha rájuk szegeződik a figyelem. A színésznő most egy olyan képpel lepte meg a rajongóit, hogy a figyelem garantált, ugyanis új kollekcióban működik együtt a Boohoo-val. A széria 40 ruhadarabból áll, és mind-mind reflektál Megan Fox életstílusára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás