promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M gigantikus hibát követtek el? Valaki halálpontosan megmondta mikor szakítanak majd
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi és Shane Tusup is így igyekezett kimutatni, hogy mennyire szeretik egymást.

A bulvármédiában anno szinte mindenki Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. A hír akkor robbant még nagyobbat, amikor kiderült, hogy előbbi már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

Azért Csutit se kell félteni, és sejteni lehetett, hogy ha lezárta magában a dolgot Kulcsár Edinával, akkor nem sokáig fog a piacon maradni szingliként. A vállalkozónak már új párja van, akivel valószínűleg boldogok, mert az utóbbi időben nem sok mindent tudni róluk.

G.w.M és Kulcsár Edina közben igyekezett szintet lépni a kapcsolatukban. A rapper a legfrissebb Instagram-posztjában mutatta meg, hogy közös tetoválást csináltattak a párjával. Nem gondolták túl a dolgot, és egymás keresztnevét varratták magukra.

Szabó Zsófi és Shane Tusup anno szintén közös tetoválást csináltattak. Ez két egymásba fonódó gemkapocs volt, csak hát kicsit elkapkodták a dolgot, mert a kapcsolatuk már jó ideje hirtelen zátonyra futott. Ilyenkor jöhet a kellemetlen lézeres beavatkozás.

G.w.M és Kulcsár Edina vajon ezzel hibát követtek el, vagy tényleg ennyire biztosak egymásban? Egy kommentelő az egyik nagy Facebook-csoportban negatív maradt, és gyorsan kifejtette a véleményét:

„Lesz mit leszedetni 2 hónap múlva…”

Kulcsár Edina és Varga Márk most továbbra is nagyon szerelmesek, aztán majd kiderül mit hoz a jövő. Ha nem jön össze, akkor következhet a lézer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás