promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina anyagi gondokkal küzd? Már hajvasalóra sincs pénze
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tényleg ekkora a baj Kulcsár Edinánál?

Kulcsár Edina és Csuti még május közepén jutott dűlőre az anyagi és a céges ügyeket illetően. Bár eleinte úgy tűnt, nem tudnak majd megegyezni, hiszen az elképzeléseik nagyon távol álltak egymástól, mégis sikerült megfelelő arányban elosztani a jelentősebb vagyont.

Az ember azt gondolná, hogy mind Kulcsár Edina, mind Csuti már biztos anyagi helyzetben, boldogan élik tovább az életüket, most úgy tűnik, az egykori szépségkirálynő mégis anyagi gondokkal küzdhet. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a Nádai Anikó által meghirdetett nyereményjátékban ő is részt vesz.

Az RTL Klub műsorvezetője egy Dyson Corrale hajvasalót fog hamarosan kisorolsolni azok között, akik teljesítik a posztban megfogalmazott feltételeket.

A kommentszekcióban észrevehetjük, hogy Kulcsár Edina is megjelölte magát, vagyis ő is szeretné megnyerni az említett szépségápolási eszközt. Igaz, a nyereményjáték nem köti ki, hogy hírességek nem vehetnek részt benne, mindenesetre biztosra vehetjük, hogy Edinának van már hajvasalója, vagy ha nincs, akkor bármikor tudna magának venni egyet, de ezek szerint egyszerűbbnek gondolja, ha próbára teszi a szerencséjét, és elnyeri olyanok elől, akik tényleg nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy megvegyenek egy 180 ezer forintos hajvasalót. Persze az is elképzelhető, hogy nem saját magának, hanem valamelyik rokonának, ismerősének szeretné megnyerni.

Hogy aztán tényleg Kulcsár Edina nyeri-e meg, az június 12-én fog kiderülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás