promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves-ről és ritkán látható barátnőjéről elképesztő fotó látott napvilágot, imádni fogod minden pixeljét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cuki votó került fel az internetre.

Ha azt mondjuk, hogy jószívű színész, akit minden tettéért egyszerűen imádunk és csodálunk, akkor már azonnal be is ugrik a Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvendő Mátrix-filmek sztárjának, Keanu Reeves-nek a neve, akit az egész világon imádnak. A színészről nagyon sok történet kering az interneten, amelyek csodálatos tetteiről mesélnek, hogyan segít msáoknak, milyen jótékony célokra költi a pénzét.

Keanu Reeves még a Google statisztikái szerint is mindig előkelő helyen végez a keresési listákon, mivel az emberek nagyo kíváncsiak, hogy mit csinál, mire készül éppen a sztár.

A sztár sokszor nyilatkozik arról, hogy számára a pénz nem igazán fontos, a Mátrix-filmekért kapott gázsi jó részét eladományozta, illetve sokat a stábtagoknak adott. De nemcsak a Keanu Reeves-ről szóló történeteket imádják az emberek, hanem a sztár barátnőjét, Alexandra Grant-et is, aki az amerikai underground művész szcéna egyik prominens alakja.

Ám nagyon ritkán készül róluk közös fotó.

Most azonban kivétel történt, mivel a MOCA gálán nagyon felszabadultan mutatkoztak együtt, és egy oltári cuki közös fotó is készült róluk.

">ITT tekinthető meg a fotó, ebben a videóban pedig rengeteg közös fotó látható róluk még.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás