promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért a pukiját áruló influenszer: most a mellverejtékével keres napi 1,8 millió forintot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stephanie Matto ötlete egyszerre felháborító, zseniális és meglepően jövedelmező.

A 31 éves amerikai realitysztár/influenszer, Stephanie Matto egyszer már rendesen kiakasztotta az embereket, hiszen azzal gazdagodott meg szinte pillanatok alatt, hogy kis üvegcsékben árulta a szellentését – de annak a történetnek nem lett jó vége, ugyanis direkt puffasztó ételeket evett, és végül kórházba került, mivel nem bírták a belei.

A különleges üzleti vénával rendelkező nőnek új dolgot kellett kitalálnia a könnyű pénzszerzés érdekében, így az jutott eszébe, hogy most nem a pukijait, hanem a mellizzadtságát fogja árulni a kis üvegcséiben – és mi sem tükrözi jobban a világunk züllödtségét, mint az, hogy bevált az ötlete.

Stephanie Matto állítólag napi 5 ezer dollárt, azaz több mint 1,8 millió forintot keres a méretes mellei alól összegyűjtött verejtékkel – ez azért több, mint elgondolkodtató, valljuk be.

Az influenszer természetesen ezt is munkaként éli meg, hiszen kötelező jelleggel kell órákig napoznia bikiniben szegénykének – elmondása szerint nagyjából 15 perc alatt izzad annyit, hogy elég legyen egy üvegcséhez, így minden egyes nap 10 darabot szokott „előállítani” a kelendő termékből.

Ha valaki azt gondolja, hogy Stephanie Matto „munkája” veszélytelen, az nagyot téved, ugyanis a sok-sok napozás miatt könnyen leéghet, ha nem használ elég erős napvédő krémet, ráadásul folyamatosan ügyelnie kell arra, hogy elég folyadékot igyon, nehogy kiszáradjon – máris mindenki megsajnálta őt, igaz?

Itt lehet megnézni egy videót arról, hogyan is készülnek el a darabonként 500 dollárba, vagyis körülbelül 180 ezer forintba kerülő termékek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás