promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy hány éves a világ legidősebb kutyája
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amikor dél-karolinában Bobby és Julie úgy döntöttek, hogy kutyust fogadnak magukhoz, nem gondolták, hogy két évtizeddel később világhírnévre tesznek szert. 

Pebbles kutyusuk megkapta a világ legidősebb kutyusa címet, amivel bekerült a guinnes rekordok közé.

A 2000. március 28-án született négykilós Toy Fox Terrier elképesztően jó bőrben van a 22 éves kedvenc éli boldog életét.

A család először nagytestű kutyát szeretett volna, ám az aprócska terrier belopta magát szívükbe. Azonban Pebbles kutyus kis termete ellenére, hatalmas személyiséggel rendelkezik. Pebbles nem szereti, ha felkeltik, de alapvetően nyugodt házi kedvenc.

Nagyon bújós kisállat, aki imádja a country zenét és szeret jó nagyokat szundítani.  "Pebbles olyan, mint egy vad tinédzser, aki szeret nappal aludni, és egész éjjel fent van." -mondta gazdája Julie Gregory

Pebbles sajnos 2017-ben özvegy lett, miután 16 éves "férje" Rocky, aki szintén toy Fox terrier, elhunyt. Kettejüknek 24 kölyökkutyája született három különböző alomból. A kis terrier rajong a meleg időért, a nyarat a családja medencéjének lépcsőjén tölti, ahol szeret napozni.

2012-ben állatorvosa macskaeledel diétára állította, amely állítólag jóval magasabb húsalapú fehérjét tartalmaz, mint a kutyaeledel. A Pebbles időnként megengedi magának, hogy olyan finomságokat kóstoljon meg, mint a steak vagy egy csirkehamburger. Születésnapját Pebbles egy egy finom csonttal és egy meleg habfürdővel ünnepelte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás