promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel 2 millió magyar olyat láthatatott az égen Magyarország felett, amire nincsenek szavak - ezt látni kell
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy sokan számítottak már erre.

Elképesztő jelenség történt Magyarország felett, az időjárás-előrejelzés után láthatjátok is a csodát egy Youtube-videó kíséretében.

Az elmúlt időszakban Magyarországon meglehetősen változékony időben lehetett részünk, szinte mindig lehetett számítani egy kis csapadékra, ám az utóbbi napokban nagyon úgy tűnt, hogy egyre nyáriasabbra fordul az idő. Így valószínűleg nagyon sokan várják már a hétvégét, hogy végre kikapcsolódhassanak.

Az Időkép közben nagyon jó híreket közölt a honlapján, mivel kiderült, hogy pénteken egészen elképesztően jó időben lehet részünk.

Pénteken sok napsütésre számíthatunk a Dunától keletre, a Dunántúlra délután azonban felhők érkeznek majd, de számottevő csapadék estig nem várható majd. Közben megélénkülhet a keleti-északkeleti szél az Alföldön, északnyugaton pedig a délies szél. Ami viszont nagyon jó hír azaz, hogy hajnalban 11-17, délután 28-33 fokra van kilátás. 

Ám szombaton már változás jöhet az Időkép előrejelzései szerint, ugyanis szombatra virradóan nyugat felől egyre többfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső kíséretében. Napközben felszakadozhat a felhőzet, keleten azonban még délután is eshet, illetve a Dunántúlon is kialakulhat helyenként újabb zápor, zivatar.

Ám a maximumok így is 25 és 32 fok között alakulnak majd.

Az Időkép pedig a Youtube-oldalára feltöltött egy elkéepsztő videót, Budapest felett egy kettős szívárványról, erről pedig nem szabad lemaradnod neked sem:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás