promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Shane Tusupot kirángatták az ágyából - Teljesen padlóra küldte a szakítás?
Borítókép:  youtube.com/Krisztián Gyimesi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Shane Tusup mélyebben van a Szabó Zsófival való szakítás óta, mint gondoltuk.

Május 18-án rendesen meglepte az országot Szabó Zsófi és Shane Tusup, mikor bejelentették, hogy felbontják az eljegyzésüket, és külön utakon folytatják tovább. Ennél többet azóta sem árultak el a szakításuk okairól, viszont állítólag az állt a döntés hátterében, hogy egy veszekedés során előtört a sztáredzőből az igazi, „agresszív” énje, ez pedig elég volt az RTL Klub csinos műsorvezetőjének ahhoz, hogy elküldje őt – Shane Tusup viszont azóta is próbálkozik nála, és ez nem mindenkinek tetszik.

Aki követi Shane Tusupot Instagramon, az pontosan tudja, hogy szinte minden egyes képén ugyanúgy vigyorog, próbál mindig pozitívnak tűnni, de a jelek szerint a vidám felszín alatt most fájdalom, megbánás és szomorúság tombol, hiszen a legutóbbi posztjában elejtett egy félmondatot, ami kifejezetten aggasztó lehet azok számára, akik kedvelik őt.

„Tegnap este Scorpions koncert! Nagyszerű volt látni, hogy gyermekkorom egyik kedvenc »verseny előtti« dalát adják elő élőben. és nagyon lenyűgöző volt, hogy az énekes ilyen nagyszerű műsort adott 74 évesen! köszönöm Hunor és István, hogy kirángattak az ágyból, hogy megnézhessem a műsort!”

– osztotta meg követőivel az élményét Shane Tusup, aki természetesen most is mosolygott a felvételen.

Ebben a szövegben az ágyból való kirángatás az a rész, ami eléggé arra utal, hogy Shane Tusup nincs éppen a topon, és nagyon megviselte őt a szakítás. Valószínűleg tényleg nehezen tudja elengedni Szabó Zsófit, ezért is kedveli még mindig a bejegyzéseit Instagramon, hátha valamilyen csoda folytán sikerül megbeszélniük a problémáikat, és újra együtt lehetnek – de úgy tűnik, hogy erre nem sok esély van.

Itt lehet megnézni Shane Tusup posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás