promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián pótanyukája megtörte a csendet: „Akkor ölelt meg utoljára”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csilla néni most először beszélt Berki Krisztiánról.

Lassan egy hónap telt el azóta, hogy holtan találták IX. kerületi lakásában Berki Krisztiánt. Az egykori médiaszemélyiséget május 26-án helyezték örök nyugalomra a Farkasréti temetőben. Bár nagyon megosztó személy volt, akik közelről ismerték, mind egyetértenek abban, hogy Krisztián teljesen más ember volt ahhoz képest, amit a világ felé mutatott; emellett pedig nagy jó szülő.

Ezen a véleményen van Krisztián gyermekeinek úszóedzője, Csilla is, aki a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy miyen embernek ismerte meg a hírességet, és hogyan érintette őt a halálhíre.

„A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg. Elsősorban apaként ismertem meg. (...) Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. (...) Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt a szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe”

Csilla szerint Krisztiánnak komoly szeretethiánya volt, ezért úgy tekintett rá, mint egy pótanyára. Az úszóedző azt mondta, Berki kevés embert engedett közel magához, és sokszor egóból akarta elérni, hogy szeressék.

„Mindenben első akart lenni”

- mondta Csilla, aki a tragédia után találkozott a híresség özvegyével.

Az úszóedző is megerősítette Krisztián édesanyjának szavait, Mazsi valóban nagyon lefogyott, és az energiái teljesen kizárnak mindenkit.

„Nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük. Krisztián mindig azt mondogatta: 'Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem! Az egyik percben vitatkozott, de a másikban már szerette a világot. Nagy tervei voltak. saját műsort akart. Együtt laktak Mazsival, de néha külön töltötték az estét. Az utolsó napokban feszültebb volt a légkör közöttük. Mazsi ilyenkor mondta neki, hogy menjen kicsit az irodába. Oda járt a pszichológusa is

- fogalmazott Csilla néni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás