promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: ha eddig utálták Hajdú Péter exét a nézők, akkor most még jobban fogják
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő úgy rakta össze a csapatot, hogy Alföldy Anna és Maier Anikó ismét egymás mellett főzzenek.

Rengeteg kieső volt, de nagy nehezen Rácz Jenő és Sárközi Ákos is összeállította a középdöntős mezőnyét. A mai napon hat kék és hat piros kőtényes versenyző A Konyhafőnök újabb szakaszát kezdi meg.

A csapatfőzések alatt nehezebb feladatok várnak a versenyzőkre, mivel nem egyedül, és nem is párosban, hanem hárman fognak a pultban állni.

Maier Anikó és Hajdú Péter exe, Alföldy Anna már összekerült egyszer, és abban a főzésben nem volt köszönet. Utóbbit pont a viselkedése miatt utálták meg a nézők, és a haragjukat kommentekben is igyekeztek kifejezni.

A drámai csapatfeladat után mégis a két lány lett a legjobb, ráadásul Anna felmehetett a galériára, vagyis azon a héten az utolsó napon már nem is kellett főznie.

„Azt érzem, hogy nagyon magam ellen fordítottam mindenkit. Nehezen viselem a kudarcokat, ha valamit elképzelek, akkor azt tökéletesen szeretném megcsinálni. Utálok hibázni, ezért csúszhattam meg. A közönség 80 százaléka szerintem ellenem fordult. Nem is beszélve arról, milyen üzeneteket kapok privátban”

- nyilatkozta Anna az RTL Klubnak, aki szerint nagyon sokan túlreagálják ezt az egészet.

Rácz Jenő nagyon jól látta, hogy Anna és Anikó miképp dolgozik együtt, mégis úgy döntött, hogy a lányokat egy csapatba teszi. Valószínűleg egy valakit fognak igazán sajnálni a rajongók, az pedig Luca lesz. Hogy még ő sem fogja tudni visszafogni a két csapattársát, azt már most lehet borítékolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás