promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt ne nézd meg! Véletlenül olyan ruhát vett fel a csinos nő, ami alól kilógott a feneke
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szégyenkezett is miatta, órákon keresztül bámulta a fél város.

Mindannyian követünk el hibákat ruhavásárlás közben, például csak otthon döbbenünk rá, hogy az új darab mégsem annyira jó és praktikus, mint amennyire hittük. Így járt a csinos Izi Maxwell is, aki a TikTok-követőinek is megmutatta, mekkora bakit vétett.

A Londonban élő fiatal hölgy egy kék színű, egyrészes ruhát vett magára, amelyet – mint a videójában is látható – melltartó nélkül is lehet viselni. Bugyi persze kellene alá, és ezzel kapcsolatosak voltak a problémái is.

Izi ugyanis úgy gondolta, hogy egy kicsit lazábban viseli a ruháját, ezért nem húzta le a térdéig, hanem a hasa táján kissé lazábbra kapta. Pechjére azonban nem vette észre, hogy így hátul kilógott alóla a feneke – amit a városban flangálva nagyjából öt órán keresztül az összes londoni láthatott. Aznap ugyanis Izi nem vett bugyit.

Ezen a nő azonban nem különösebben akadt ki, jégkrémet majszolva magyarázta a követőinek, hogy milyen meggondolatlan butaságot csinált. A videón keresztül kért elnézést mindazoktól is, akiket bántott, hogy láthatták a fenekét, de állítólag tényleg szándéktalanul történt mindez.

A történethez hozzászóló nők azon szörnyülködtek, hogy nem akadt Izi közelében egyetlen barát, vagy jóindulatú járókelő sem, aki figyelmeztette volna a problémára. Az egyik férfi viszont csak ennyit fűzött a sztorihoz:

„Tegnap Londonban kellett volna járnom…”

Izi története pár nap alatt bő félmillió lájkot kapott, és 4000-nél is többen szóltak hozzá a videóhoz. A nő egyébként véletlenül vette csak észre a hibát, egyszer valamiért hátranyúlt, és akkor érezte meg, hogy a ruha kivágása tenyérnyi helyen fedetlenül hagyta a popsiját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás