promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kék bugyiban és melltartóban videózták Sári Évit – ezt a látványt már lehetetlen felülmúlni!
Borítókép:  Sári Évi Official / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnőt láthattuk már bikiniben, de most fehérneműre vetkőzött.

Sári Évi gőzerővel készül a nyárra, igyekszik magát minél jobb formába hozni a strandszezonra. A 44 éves színész-énekesnő az év elején már eltöltött egy kis időt a paradicsomi Zanzibáron, és alighanem a következő hónapokra is tervez valamilyen vakációt.

Ezzel kapcsolatban pedig most egy különleges szépészeti kezelésen vett részt, mégpedig elektromágnesen alakformáláson és zsírbontáson. A feladat egyszerű: csupán rövid ideig kell egy kényelmes ágyon feküdnie, és a gépek elvégzik helyette a testedzés kemény munkáját.

„Most csinálom épp a felüléseket. 22 ezer darab felülés 30 perc alatt”

– mondta Évi nevetve a legutóbbi Instagram-videójában. A szőke szépség nem tornázott, hanem egy vasalószerű eszközzel a hasán formáltatta az alakját, feltehetőleg annak a rezgései csinosítgatták a pociját.

A színész-énekesnő mindehhez bugyira és melltartóra vetkőzött, a kék szett pedig eszméletlenül mutatott rajta. Már az említett zanzibári kiruccanáson is láthattuk őt bikiniben, de ez a fehérneműs látvány most mindent felülmúlt.

„Nem hiszek a csodaszerekben, a csodakezelésekben, de abban igen, hogy minden odafigyelés összeadódik, és jobb lesz az eredmény. Tehát a legfontosabb a megfelelő étkezés, a minőségi alvás és az edzés. Ezek után jöhetnek az ilyen plusz dolgok, mint ez a kezelés is. Nekem például a hasam a gyenge pontom, ezért azt céloztuk meg, hogy kontúrosabb legyen”

– emelte ki Évi azt, hogy persze nemcsak a gépektől várja a szépülést. Egy-egy ilyen kúra maximum 8 kezelésből áll, és kell köztük pár nap pihenő. Utána 1-2 héten belül már szemmel látható lesz a változás, sőt az alakformálódás állítólag még hónapokig folytatódik. Izgatottan várjuk a végeredményt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás