promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Simán beleshetünk Sári Évi pöttyös ruhája alá, és a formás melleit sem takargatja
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő a zanzibári kiruccanása után újra forró fotót tett ki magáról.

Sári Évi a tél végét a paradicsomi Zanzibáron töltötte, ahonnan számos izgató és izzasztó fürdőruhás képet posztolt magáról. Hazatérve aztán kissé visszafogottabbá vált, de most újra olyan fotóval lepte meg követőit, amin csak csettinteni lehet.

A 44 éves színész-énekesnő egy vidám, vörös, fehér pöttyös ruhában nézett a kamerába, mégpedig keresztbe tett lábakkal, aminek következtében simán megcsodálhatjuk barnára sült, izmos combjait. A klassz kis öltözék Évi formás melleinek is teret hagyott a megmutatkozásra.

A csinos szőkeség egyébként nem mindig kuksol itthon, a napokban például Londonban járt, és ellátogatott az angol főváros Notting Hill nevű körzetébe is. Itt játszódik a Sztárom a párom című romantikus film is, így nem csoda, hogy Évi ezt biggyesztette a poszt mellé:

„Vártam Hugh Grantre egy ideig, de nem jött...”

A színész-énekesnő talán a szomorú emlékek miatt is menekült pár napra külföldre, nála ugyanis május eleje, az anyák napja friss sebeket tép fel. Évi tavaly szeptemberben veszítette el az édesanyját, amit persze máig nem bírt feldolgozni.

A tragédia napjaiban is nagy lelkierőről tett tanúságot, hiszen akkoriban éppen Mosonmagyaróváron játszott, és a hatalmas veszteség ellenére is a színpadon maradt. A Nők az idegösszeomlás szélén című darabban lépett fel, amelyben van egy dal, amit a szereplő éppen a halott édesanyjának énekel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás