promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit tennél meg 6 millió forintért? Ennyi pénzt kereshetsz, ha kiszabadulsz innen (18+)
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

San Diegóban és most már Alabamában is található McKamey Manor szabaduló szoba, ami inkább kínzókamra, mintsem szabadulószoba.

Már több, mint 60 ezren aláírták azt a petíciót, amelyet egy felhasználó indított, hogy bezárják a McKamey Manort.

Sokan a játék után pszichiátriai kezelésre vagy orvosi kezelésre szorultak, miután kipróbálták a horror szabadulószobát.

[[cikk2]]
Valójában itt tényleg bármi megtörténhet veled. Mielőtt részt vehetnél a játékban, orvosi, sportorvosi és pszichológiai szakvéleményt szükséges bemutatni, és egy hosszú beszélgetésen is részt kell venni, ahol minden félelmedet feltérképezik és felmérik a mentális állapotodat. Ha ezeken a bekerülő körökön átjut a jelölt, akkor már csak két dolog van hátra, egy 40 oldalas szerződés és a nevezési díj, ami egy zsák kutyatáp, amit a tulajdonos kutyái fogyasztanak el.

Az egész évben üzemelő McKamey Manor szabadulószobájába 24 ezer fős várólista van.

Megnéztük a YouTube videót a szobáról, igazából nekem az a pár perc is sok volt, nem, hogy 8-10 óra, amit egy jelöltnek ki kell bírnia. Eddig még senkinek sem sikerült végigcsinálni a játékot. 

A videó alapján a jelölteket megkötözik, megütik, tépik a hajukat, de akár le is borotválhatják azt nullás géppel. Van, akinek letépik a körmét, vagy akár élő bogarak evésére kényszerítenek, de része a játéknak az is, hogy élve eltemetnek.

Ha valaki a cikkünk elolvasása után kedvet kapott az önkéntes kínzáshoz, nyugodtan jelentkezzen, hátha magyar jelölt lesz a befutó!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás