promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup megindította a támadást Szabó Zsófi visszaszerzéséért – kemény napok elé nézünk
Borítókép:  YouTube / Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az úszóedző nagyon megijesztette egykori menyasszonyát – lesz még visszaút számukra?

Februárban eljegyzéssel, májusban pedig összeveszéssel és a jegyesség felbontásával hívta fel magára a figyelmet Magyarország egyik leghíresebb sztárpárja. Az úszóedző Shane Tusup állítólag rendkívüli agresszivitást mutatott az egyik perpatvaruk során, ezért Szabó Zsófi az azonnali szakítás mellett döntött ijedtében.

A helyzet azóta sem látszik változni, bár a Bors most észrevette, hogy a hirtelen haragú férfi óvatos offenzívába kezdett egykori kedvese visszaszerzése érdekében. Tusup szinte már-már megszállottan figyeli a szőke színésznő Instagram-bejegyzéseit, hogy egy-egy új posztját rögtön lájkokkal halmozza el.

Mindez késő bánatnak tűnik, és talán csak a férfi gondolja úgy, hogy ha először bevált ez a taktika, akkor ismét eredményre vezethet. Mint ismert, tavaly nyáron először a Ripostnak tűnt fel, hogy az úszóedző hevesen udvarolt az Instagramon az akkor még válófélben lévő Szabó Zsófinak, ami aztán gyorsan nyilvános flörtölésbe csapott át.

A napokban az exsportoló, színész Kembe Sorel-Arthur éppen arra mutatott rá, hogy léteznek olyanok, akik nem bírják elviselni a vereséget, és minden áron a saját igazságuk bizonyítására törekszenek, még a másik fél rovására is:

„A nárcisztikus férfiak kapcsolatai tök felszínesek, hiányzik belőlük az empátia, magyarul: magasról sz*rnak a másikra. Azt hiszik, hogy mások véleménye is pozitív róluk, és folyamatosan meg akarják mutatni, mennyire zseniálisak. Ha valamilyen hibájuk, gyengeségük a felszínre kerül, az iszonyatos tragédia, mert ők felsőbbrendűek, nem?”

Szabó Zsófi egyelőre nem reagált Tusup közeledésére, és egyébként is, most elsősorban a karrierje építgetésével van elfoglalva. Az egyik ruhamárka hazai nagykövetévé vált, amit bikinifelsőre vetkőzve jelentett be, másnap pedig vidáman fagyizgatott – egy másik márka könnyű nyári ruhácskájába bújva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás