promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva bikinibe bújtatta a hatalmas melleit, majd megtette azt, amire mindenki vágyott: alaposan az arcunkba tolta őket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre biztosabb, hogy Baukó Éva még a botrányai ellenére is az ország egyik legdögösebb nője.

A Való Világ 4. szériájának egykori játékosa, Baukó Éva az utóbbi években szinte botrányt botrányra halmozott, hiszen sosem rejti véka alá a fájdalmasan őszinte, és sokszor nyomdafestéket nem tűrő véleményét, ami miatt többször megütötte már a bokáját – bár a rajongói meg pont, hogy ezért imádják őt, ugyanis viszonylag ritkán szólal meg, de akkor biztos, hogy ott kő kövön nem marad.

Úgy tűnik, hogy Baukó Éva jelenleg Görögországban, pontosabban Santorinin pihenget, ahol akkora a hőség, hogy egyszerűen muszáj volt bikinire vetkőznie – és amint megosztotta magáról a szexi fotókat, szinte csoda történt, ugyanis az összes követőjét elöntötte a forróság, mintha mindenki ott lazulna vele együtt a kánikulában a medence mellett.

És hogy minek köszönhető ez? Természetesen Baukó Éva tökéletes testének, és a méretes, formás melleinek, amiket az egész ország arcába tolt az aprócska, zöld bikinifelsőjében. Már-már kínzásnak nevezhető, amit csinál, hiszen annyira kívánatos a lent látható fürdőruhás felvételeken, hogy az szinte fizikai fájdalommal jár – nem csoda, hogy már lassan 200 ezren követik őt Instagramon, mivel nagy hiba lenne kihagyni az ezekhez hasonló dögös fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás