promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva horrorisztikus balesetet szenvedett az autójával - Így van most a botrányhősnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva összeütközött egy busszal, nem sokon múlt a tragédia.

A Való Világ negyedik szériájának egykori játékosa, Baukó Éva az utóbbi években rengeteg botrányba keveredett a fájdalmasan őszinte, és sokszor nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásai miatt, de a rajongói pontosan ezt szeretik benne, hogy szinte egyáltalán nem ismer félelmet – de most valószínűleg még ő is nagyon megijedt, ugyanis komoly autóbalesetet szenvedett.

„Tegnap volt egy szerencsétlen balesetem, amikor is egy busz rámhúzott jobbról. 2 járókelő tanú is volt, akik szerint egyértelműen a buszsofőr volt a hibás. Ő nem ismerte el és én sem, ezért rendőri intézkedés is történt. Nekem nem lett semmi bajom és a busznak sem. Csak a pici kis Toyotám... Amikor a nagy kék autó találkozik a kis kél autóval …. Haza tudtam vezetni egyébként az autót, de a károm jelentős…”

– írta a közösségi oldalán Baukó Éva.

Még szerencse, hogy a botrányhősnőnek nem lett semmi baja, hiszen a képeket látva eléggé megtört a kocsija, így akár tragédiával is végződhetett volna a rémisztő eset – és akármennyi rosszakarója is van Baukó Évának, az biztos, hogy nélküle jóval unalmasabb, szürkébb lenne a világ, szóval biztos, hogy sokan örülnek annak, hogy épségben megúszta.

Itt lehet megnézni a balesetről készült képeket, amiket Baukó Éva osztott meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás