promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valaki csokorba szedte a parkoló kocsikat a 230 milliós Ferrarijával, aztán korrektül lelépett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A baleset okozója a méregdrága olasz verdáját is a helyszínen hagyta.

A brit rendőrség nagy erőkkel keresi azt a személyt, aki a közép-angliai Halesowen városkában előbb ripityára tört öt parkoló autót, majd a Ferrariját is ott hagyta a tett helyszínén. Hacsak nem a jövőből érkezett, alighanem könnyű dolguk lesz a hatóságoknak.

Az azért furcsa jellemre vall, ha valaki odahagyja a félmillió fontos (azaz 230 millió forintos) olasz verdáját, és lelép a helyszínről, mielőtt tisztázta volna magát. A 340 km/h csúcssebességre képes Ferrari SF90-es egyébként maga is csúnyán összetört a tömegkarambolban.

Fotók: Profimedia

A sofőr feltehetőleg ittas volt, vagy kábítószer befolyása alatt vezetett, így jó oka volt, hogy angolosan távozzon. Az autója elejét lebontotta, ezáltal használhatatlanná vált, a hatóságok viszont azt feltételezik, hogy az egyelőre ismeretlen tulajdonos sértetlenül hagyhatta el járművét.

A balesetsorozatra a helybéliek beszámolója szerint este fél 8 magasságában került sor. A közösségi médiában kommentelők szerint a kocsi egy befolyásos személyé lehetett, ezért halad az átlagosnál nehezebben a rendőri eljárás.

A helyszínen főleg a tűzoltóknak akadt munkájuk, a roncsok eltakarításához két kocsival és tíz emberrel szálltak ki. A riasztás után 5 perccel Halesowenben voltak, de akkorra már a vétkes sofőr felszívódott.

A kivonuló tűzoltókat dicséret illeti, hiszen egy óra alatt rendet tettek az utcában, a rommá tört Ferrarit is biztonságba helyezték. Az ügy ezután került át a rendőrök kezelésébe, és máris rettentően sokan kíváncsiak arra, melyik híresség akad a horgukra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás