promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Jean-Claude Van Damme: „Nyugodjék békében az a jó lelke”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme megható sorokkal emlékezett meg a legendáról.

A '80-as, '90-es évek egyik legnagyobb akcióhőse volt a jelenleg 61 éves Jean-Claude Van Damme, aki még most is sorra gyártja nekünk a megkérdőjelezhető minőségű, viszont bizonyos szempontból még mindig élvezetes akciófilmeket – de sajnos úgy tűnik, hogy már nem sokáig, ugyanis a világsztár nemrég bejelentette, hogy még csinál egy igazán különleges filmet, amiben a saját karrierjére is reflektál, majd visszavonul, és elkezdi kiélvezni a nyugdíjas éveit.

Jean-Claude Van Damme meglepően aktív a közösségi oldalain, nemrég pedig egy kifejezetten szomorú posztot osztott meg a rajongóival, amiben a 2017-ben, 89 éves korában elhunyt, legendás Roger Moore-ról emlékezik meg:

„5 évvel ezelőtt sajnálatos módon elvesztettük a nagyszerű Sir Roger Moore-t, a kedvenc James Bond színészemet, aki szerepelt az első általam rendezett filmben, A kalandorban. Örökké egy nagylelkű, humoros úriemberként fogunk emlékezni rá. Nyugodjék békében az a jó lelke.”

A hírességet mélyen érintette Sir Roger Moore 2017. május 23-án bekövetkezett halála, hiszen egy nagy álma vált valóra, mikor együtt dolgozhattak, így nem meglepő, hogy nem feledkezett meg a szomorú évfordulóról, ami James Bond rajongók millióiban ébresztette fel a gyászt.

Itt lehet megtekinteni Jean-Claude Van Damme megható posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás